Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávy od nás

Rubriky

Zprávy o činnnosti

Příspěvků: 6

Příspěvky

Tetina prošla výstupní kontrolou

5. 3. 2019

Tetina je mourovaná kočka, která se v létě 2018 utkala s autem. Jak dopadlo vozidlo, nevíme, kočka si ze střetu odnesla zlomenou pánev a stehenní kosti. Veterina I-vet sešroubovala kočku dohromady a nyní ji po kontrole vyhlásila za provozuschopnou. Tetina tedy hledá nový domov. 

 

Potvrzení o daru pro FÚ

21. 1. 2019

Prosíme kočkomilné duše, které daly našemu Spolku dar finanční či materiální, aby se přihlásily o potvrzení o jeho výši pro finanční úřad.

 

Jak dopadla Mikulášská (nejen) pro kočku

13. 12. 2018

Na umisťovací výstavu jsme z našich depozit přivezly celkem osm koček, z nichž dvě koťata našla nový domov na místě, pro třetí kotě si následující den přijeli noví majitelé do tochovického depozita. 

 

Whiskaska už není :-(

22. 11. 2018

Tento týden přinášíme smutné zprávy. Po úmrtí černého kocoura z Březové - Oleško jsme se rozloučili s dalším zvířetem, stříbrnou kočkou z Hrádku nad Nisou. 

 

Marný pokus o záchranu černého kocoura z Březové Oleška

18. 11. 2018

Poraněného kocoura jsem přislíbila přijmout minulou sobotu, on ale odolával všem opakovaným snahám o nalezení a odlovení. Dnešní mrazivá noc ho zřejmě dostala na dno sil, a tak se ho obětavé paní podařilo odchytit.

 

Umístěné a přijaté kočky ke 4. listopadu

5. 11. 2018

Do nových domovů odešli kocourci Tami a Páťa. Kočička Edita odjela do zahraničí - nový domov našla v Německu, tak kéž se jí ve světě daří! :-) Do tochovického depozita byl přijat maličký kocourek Tuerto a rodinka ve složení matka plus dvě koťata (kocourek Fox a jeho sestřička).

 

Umístěná a přijatá zvířata ve třetím říjnovém týdnu

21. 10. 2018

Mikýsek našel nový domov, do jabloneckého depozita přibyly dvě exotické kočky z množírny.

 

Umístěné a přijaté kočky ve druhém říjnovém týdnu

14. 10. 2018

Zpráva o umístěných a přijatých kočenách z libereckého depozita.

 

Umístěné kočky v prvním říjnovém týdnu

7. 10. 2018

 Z libereckého depozita máme jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Kterou chcete jako první? Z tochovického depozita odešel kocourek Xaver.

 

Umístěné kočky za poslední dva týdny

3. 10. 2018

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

následující »